Lubię być Polakiem : rozmowy - Richardson, Monika (1972- ).; Applebaum-Sikorska, Anna (1964- ).; Publicat (Wrocław : Wydawnictwo Dolnośląskie, 2008)
Wybór dwudziestu wywiadów z cyklu przeprowadzonych przez Monikę Richardson dla "Zwierciadła" i opublikowanych w tym czasopiśmie.
Keywords: Sławni ludzie -- rozmowy