Krzysztof Celestyn Mrongowiusz - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1945)
Przedstawia portret w popiersiu Krzysztofa Celestyna Mrongowiusza w stroju duchownym, na tle biblioteki.
Pod kompozycją ołówkiem sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
U dołu w polu kompozycji podpis: Krzysztof Celestyn Mrongowiusz.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990.