Między bajkoromansem a sagą : problemy gatunkowe współczesnych "czytadeł" dla kobiet w Polsce = Between Fairytale Romance and Saga : how to Generically Classify Contemporary Polish 'Page-Turners' for Women / Zbigniew Marecki. - Marecki, Zbigniew
Zakres i treść: rynkowa nowość - powieść terapeutyczna, w kręgu bajkoromansu, saga, czyli sposób na komercyjny sukces.