Ex Libris Liliana Tarozzi / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1958)
Wyspa z kamienicami, zamkiem i kościołem, na przystani parowiec i łódki, u góry na wstędze napis: Ex Libris Liliana Tarozzi. Sygnatura artysty i nr dzieła: 118 w obrębie kompozycji.