[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 14-go września 1947 r. odbędzie się ... Jesienny Turniej Piłki Nożnej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o turnieju 14.09.1947 r. na stadionie sportowym w Tczewie.