[Gdańsk] : [kościół Bożego Ciała] / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia kościół Bożego Ciała i przylegające do niego kamienice, widok od strony Góry Gradowej, około 1970 roku.