[Gdańsk] : [kościół Bożego Ciała] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1960)
Przedstawia kościół Bożego Ciała i przylegające do niego kamienice, widok od strony Góry Gradowej, około 1970 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie. Tytuł i data nadane przez katalogującego według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie