Modernizm, postmodernizm i "sacrum" w architekturze - Kucza-Kuczyński, Konrad (1941- ). (2000)
Stałość "sacrum". Obcość modernizmu. Swojskość postmodernizmu.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Postmodernizm; Architektura; Architektura sakralna; Artykuł z pracy zbiorowej