Charakterystyka emocji złości u pacjentów leczonych psychiatrycznie z powodu depresji egzogennej - Bereza, Bernarda (2012)
Depresja egzogenna, złość, emocje, radzenie sobie.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronie 343.
Bibliografia na stronach 194-195.
Streszczenie polskie i angielskie.