Ex Libris Leona Sylwestra Staniewicza J. B. - Budzyńska, Joanna (1985- ). (2013)
Przedstawia na tle popiersia kobiety tarczę z herbem Gozdawa i rozrzucone książki, przez ramię przerzucona draperia, na niej miniaturowy akt kobiecy i szarfa z napisem: Ex Libris Leona Sylwestra Staniewicza. Pod wyciskiem płyty ołówkiem nazwa: "Kolekcjonerka", sygn. i autograf aut., symbol techniki graf. oraz data.