[Afisz teatralny. Incipit:] Bertolt Brecht - Opera za trzy grosze = Dreigroschenoper / Teatr Narodowy. (Teatr Narodowy, 1970)
Afisz informujący o przedstawieniu w 1970 r. Reżyseria Jan Maciejewski, scenografia Stanisław Bąkowski, choreografia Borys Slovak.