Gdańsk ulica Piwna / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1959)
Przedstawia widok ogólny ulicy Piwnej w Gdańsku ujęty z okna Zbrojowni w kierumku Kościoła Mariackiego, 1959 roku.