[Afisz. Incipit] Rada Kultury Fizycznej i Sportu ... organizauje w dniach od 1 do 30 października 1950 roku marsze jesienne ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o marszach organizowanych przez Radę Kultury Fizycznej i Sportu.