[Afisz. Incipit] Rada Kultury Fizycznej i Sportu ... organizauje w dniach od 1 do 30 października 1950 roku marsze jesienne ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o marszach organizowanych przez Radę Kultury Fizycznej i Sportu.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.