[Afisz teatralny. Incipit:] Cabaret Musical w reżyserii Jerzego Stuhra ... - Teatr Muzyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1993)
Afisz informujący o premierze musicalu 18.09.1993 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Afisz teatralny; Afisze -- 1990-.