Ex Libris Josef Chocenský / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1957)
Dwie twarze męskie, u dołu napis: Ex Libris Josef Chocenský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.