Ex Libris Josef Chocenský - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Chocenský, Josef ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1957)
Dwie twarze męskie, u dołu napis: Ex Libris Josef Chocenský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.