Ex Libris Albert Collart / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1966)
Klęcząca naga kobieta z siatką na motyle w ręku, obok fruwające motyle, napis: Ex Libris Albert Collart, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.