Ex Libris Albert Collart - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982).; Collart, Albert (1899-1993). (1966)
Klęcząca naga kobieta z siatką na motyle w ręku, obok fruwające motyle, napis: Ex Libris Albert Collart, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.