CBWA Ex Libris - Tuszewski, Tadeusz (1907-2004).; Centralne Biuro Wystaw Artystycznych ([Miejsce nieznane], 1958)
Na gwoździu wiszą litery skrótu: CBWA, obok na prostokątnej zawieszcze napis: Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona katalogu Biblioteki Narodowej, 29.03.2023
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.