Efekt trzeciej osoby a percepcja reklamy internetowej - Waśko, Rafał (2014)
Efekt trzeciej osoby, reklama internetowa, założenia badawcze, technika badawcza i badana zbiorowość.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronie 181-182.