Komitet Rodzicielski przy Państwowym Licuem Ogólnokształacącym w Malborku zaprasza [...]. (Malbrok : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o zabawie tanecznej 20.06.1953 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne