Działanie i kontemplacja w Biblii - Szlaga, Jan Bernard (1940-2012). (1984)
1. Postawa działania w Biblii. 2. Kontemplacja w Biblii.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Biblia; Działanie; Kontemplacja; Tematy i motywy; Artykuł z pracy zbiorowej