X. Józef Wrycza prob. podpułk. W. P. w rez. Prob. wielewski od 30/IX 1924. (Zakłady Reprodukcyjne "Akropol", 1924)
Przedstawia portret księdza Józefa Wryczy w mundurze oficera Wojska Polskiego, ok. 1930 r.