X. Józef Wrycza prob. podpułk. W. P. w rez. Prob. wielewski od 30/IX 1924. - Zakłady Reprodukcyjne "Akropol" (Kraków). (Kraków : Zakłady Reprodukcyjne "Akropol", 1924)
Przedstawia portret księdza Józefa Wryczy w mundurze oficera Wojska Polskiego, ok. 1930 r.
Data wg opisu w tytule i daty w korespondencji na awersie.