Ireneusz Iredyński - Żegnaj, Judaszu / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Program teatralny premiery 14.01.1978 r. Scena Kameralna Teatru Wybrzeże w Sopocie. Reżyseria i scenografia: Marcel Kochańczyk.