Sehr geehrter Herr! - Knapp, Isidor ([Danzig : s.n., 1932)
Druk, w którym J. Kanpp gdański kapelusznik, który od 1926 kierował sklepami firmy Deutscher Hut-Vertrieb G.m.b.H., które znajdowały się na Jopengasse 13 (Piwna) i Breitgasse 106-107 (Szeroka) informuje o końcu działalności firmy Robert Upleger Danzig.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Kapelusze -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.