[Afisz. Incipit:] Zawiadomienie! Zarząd Nieruchomości Miejskich w Słupsku wzywa wszystkich obywateli zajmujących lokale ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z nakazem zabezpieczenia przewodów wodociągowo-kanalizacyjnych przed zamarzaniem.