[Kalkreuth] Östliche Fortansicht linker Teil. ([S.l. ], 1920)
Przedstawia Redutę Płońską, fragment płd.- wsch. umocnień, 1920 r.
Tyt. i data: 18. 4. 1920 oł. na obwolucie negatywu.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk