[Karta. Incipit] Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia ... przesyła Dom Handlowo-Przemysłowy Inż. Z. Ciecholewski. ([wydawca nieznany], 1948)
Reklamowa karta pocztowa Domu Handlowo-Przemysłowego Inż. Z. Ciecholewski z życzeniami świątecznymi i noworocznymi. Dom znajdował się w Gdańsku Hoene-Wrońskiego 8.