[Karta. Incipit] Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia ... przesyła Dom Handlowo-Przemysłowy Inż. Z. Ciecholewski. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Reklamowa karta pocztowa Domu Handlowo-Przemysłowego Inż. Z. Ciecholewski z życzeniami świątecznymi i noworocznymi. Dom znajdował się w Gdańsku Hoene-Wrońskiego 8.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe; Druki ulotne -- 1945-1970.