Babiuch, Jaroszewicz, Gierek i Karkoszka podczas styczniowego spotkania z delegatami stoczniowców i przemysłu kooperującego w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia Edwarda Babiucha, Piotra Jaroszewicza, Edwarda Gierka i Alojzego Karkoszkę na spotkaniu ze stoczniowcami w Gdańsku, 1971 r.