Babiuch, Jaroszewicz, Gierek i Karkoszka podczas styczniowego spotkania z delegatami stoczniowców i przemysłu kooperującego w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia Edwarda Babiucha, Piotra Jaroszewicza, Edwarda Gierka i Alojzego Karkoszkę na spotkaniu ze stoczniowcami w Gdańsku, 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Jaroszewicz, Piotr -- (1909-1992) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Stoczniowcy -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk