[Afisz. Incipit] malarstwo Barbary Argasińskiej-Łozińskiej marzec 1967 ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wystawie w Pawilonach Wystawowych BWA przy molo w Sopocie.