[Afisz. Incipit] Janusz Bersz (Poznań) Wystawa prac 17.XII.66-8.I.67 r. ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.