Ex Libris Vladimír Štindal / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Postać półnagiej kobiety z kwiatami we włosach, napis po obu stronach postaci: Ex Libris Vladimír Štindal. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.