Merkblätter zum Weltkrieg / bearb. von Bodo Zimmermann. - Zimmermann, Bodo (1886-1963); Siegismund, Karl (1861-1932) (Karl Siegismund, 1918)
Niemiecki afisz z marca 1918 r. inform. o trudnych punktach na frontach.