Motława - Lam, Władysław (1893-1984). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia Motławę i Długie Pobrzeże w Gdańsku na wysokości wyspy Ołowianka.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł i sygnatura autora.
Data powstania według działalności autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- w sztuce