[Afisz. Incipit] 23.XII.1948 r. ... w sali "Bazaru" odbędzie się Wielki Wiec Pokongresowy ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu z okazji I Zjazdu założycielskiego PZPR.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.