"Błogosławieni, którzy się smucą" (Mt 5, 4) - Misiurek, Jerzy Jan (1936-2021). (1997)
1. Smutek jako przejaw szczęścia. 2. Pocieszenie. 3. Duch Święty Pocieszyciel. 4. Maryja Pocieszycielka.
Tytuł nagłówkowy.