Ulica Rajska z widokiem na kościół św. Katarzyny - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok z ul. Rajskiej w Gdańsku w kierunku kościoła św. Katarzyny, 1987 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Katarzyny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie