I. Kammermusik-Abend : (Im Abonnement) Trio-Abend. ([s.n.], 1912)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 3 listopada 1912 r.