[Wiosenny Przegląd Zespołów Artystycznych Szkół Podstawowych] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia tańczący Zespół Pieśni i Tańca Szkoły Podstawowej nr 18 w Gdyni, 1979 r.