[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Dyrygent Zbigniew Bruna Solista Stanisław Neuhaus ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku ; J. Skoracki. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie 11-12.11.1966 r. w 49 rocznicę Wielkiej Rewolucji Październikowej.