[Afisz. Incipit] Koncert Symfoniczny ... Dyrygent Zbigniew Bruna Solista Stanisław Neuhaus ... - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk).; Skoracki, Józef (1920-2005). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o koncercie 11-12.11.1966 r. w 49 rocznicę Wielkiej Rewolucji Październikowej.
Przy lewej krawędzi autor grafiki J. Skoracki.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.