[Afisz. Ulotka] KSW "Żak" zaprasza na koncert muzyki kameralnej w wykonaniu instrumnetów dętych "Pomerania". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1990)
Afisz informujący o koncercie 17.10.1990 w gdańskim klubie Żak.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża Żak -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.; Druki ulotne