Ex Bibliotheca Dantea H. Buriot-Darsiles MCMXXI Inch. / [Gaston Brunner]. - Brunner, Gaston ([wydawca nieznany], 1921)
W prostokątnej ramce z napisem: Ex Bibliotheca Dantea H. Buriot-Darsiles MCMXXI Inch. profilowy portret Dantego.