[Afisz. Incipit:] Wtorek, dnia 1 marca 1955 ... Państwowe Liceum Muzyczne w Sopocie urządza wieczór muzyki kameralnej i solowej. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w Sali sopockiego Grand Hotelu.