[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne Prezydium Powiatowej Rady ... podaje do wiadomości, że w dniu 30.6.1946 r. ... odbędzie się Głosowanie Ludowe ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z podziałem obwodów w dniu referendum.