[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne Prezydium Powiatowej Rady ... podaje do wiadomości, że w dniu 30.6.1946 r. ... odbędzie się Głosowanie Ludowe ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z podziałem obwodów w dniu referendum.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Referendum w Polsce (1946); Wejherowo (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne